Verkeersschool Peter Brugge

Bovag

BOVAG

Bovag rijscholen moeten voldoen aan een strenge gedragscode.

Transparantie staat voorop.

Wij houden je vorderingen bij op een leskaart en SD-card. Zo kun je altijd zien waar je staat in je rijopleiding. Onze prijs gaat altijd uit van 60 minuten , tenzij we nadrukkelijk anders vermelden.

De beste Instructeurs. 

Op de instructeurs bij een Bovag rijschool kun je vertrouwen. Ze worden door justitie gescreend op hun gedrag in het verleden. Je kunt dus met een gerust hart bij ze in de auto stappen. Daarnaast hebben ze altijd de juiste bevoegdheden om les te mogen geven. Bovag controleert hier streng op.

Bovag

Dezelfde instructeur / instructrice.

Tijdens je rijopleiding is het prettig , dat je les krijgt van dezelfde instructeur / instructrice. Ook als de leerling dit zelf wilt , gaat de instructeur / instructrice meerijden met het praktijk examen.

De beste voorbereiding voor je Praktijk examen. 

Wij geven les conform de door de Bovag en CBR opgestelde Rijprocedure. Daarin is precies vastgelegd wat je moet leren en waar de examinator je op toetst. Zo kom je tijdens het Praktijk examen nooit voor verassingen te staan.

Lesovereenkomst Bovag.

Daar staat precies in wat je met ons hebt afgesproken en zo weet je wat je van ons kunt verwachten.

Voor meer informatie klik op het logo Bovag.

Bovag

Contactgegevens

Adres

Hulstwede 5
2993GL Barendrecht

Telefoon

Peter Brugge
06-48767641 / 0180-557881

Corine van den Ouden
06-15948312

Informatie

KvK 53730984

Contactformulier

Heeft u een vraag over beschikbaarheid van Verkeersschool Peter Brugge uit Barendrecht of andere zaken vul dan het contactformulier in.