Verkeersschool Peter Brugge

Lescam

Verkeersschool Peter Brugge

Een uniek systeem : “De Lescam”

Geen andere rijschool in Barendrecht en omgeving maakt gebruikt van deze methode tijdens uw rijles. Een camera filmt voor en in de lesauto en kan op een scherm rechtstreeks in de auto bekeken worden. Zo kun je direct zien waar uw verbeterpunten liggen. De verkeerssituatie kunnen we herbeleven , gebleken is dat uw verkeersinzicht daardoor meer zal toenemen. Dit kan resulteren tot minder rijlessen en uw kans op slagen zal vele malen groter zijn.

Deze lescam camera is een extra hulpmiddel tijdens de rijlessen , die niet alleen de verkeerssituatie maar ook de leerling filmt. Met dit vernieuwde camerasysteem doen leerlingen actiever aan zelfreflectie en analyse van de rijlessen. Dit draagt uiteindelijk bij aan de bewustwording van het rijgedrag van de leerling.

Transparant :
Geen geheimen hoe wij de rijlessen geven , uw heeft als ouder een perfect beeld hoe uw kind de rijles beleefd en niet geheel onbelangrijk hoe uw kind ervoor staat. Middels dit systeem is het duidelijk of iemand wel / niet klaar is voor een eventueel examen.

Hoe werkt het nu :
De leerling krijgt een sd-card en usb stick met software van Verkeersschool Peter Brugge , de sd-card neemt de leerling iedere rijles mee en hierop staat de gehele rijles , deze sd-card is af te spelen op uw computer met de Usb stick. Er moet wel een borg betaald worden van totaal € 15,-. Deze borg krijgt u terug als uw rijopleiding is gestopt , mits de sd-card en Usb stick in goede staat zijn.

Lesovereenkomst : 

De leerling moet een overeenkomst tekenen vanwege het gebruik van de lescam tijdens de rijles.

Contactgegevens

Adres

Hulstwede 5
2993GL Barendrecht

Telefoon

Peter Brugge
06-48767641 / 0180-557881

Corine van den Ouden
06-15948312

Informatie

KvK 53730984

Contactformulier

Heeft u een vraag over beschikbaarheid van Verkeersschool Peter Brugge uit Barendrecht of andere zaken vul dan het contactformulier in.